Descargar EBOOK Catorze ciutats comptant-hi brooklyn autor QUIM MONZO gratis online


Descargar EBOOK Catorze ciutats comptant-hi brooklyn autor QUIM MONZO gratis online Título Del Libro: Catorze ciutats comptant-hi brooklyn
El autor del libro: QUIM MONZO
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: QUADERNS CREMA
ISBN 13: 9788477274087
El tamaño del archivo: 810 Kb

Read full description of the books:El 1989, el Diari de Barcelona va encarregar a Quim Monzó una sèrie de cròniques sobre la caiguda dels règims comunistes a Txecoslovàquia i a Romania. Ceausescu acabava de ser executat a prop de Bucarest, i, a Praga, la Revolució de Vellut omplia els carrers. Monzó va passejar per totes dues ciutats i els seus articles són ara testimoni de l’escepticisme amb què convé prendre’s la retòrica grandiloqüent que acompanya sempre els esdeveniments històrics. Des d’aleshores, Monzó ha viatjat -per El Periódico i per La Vanguardia- a altres llocs en conflicte: a Nova York, la mateixa setmana que, l’11 de setembre de 2001, dos avions es van estavellar contra el World Trade Center; a Israel, la primavera de 2002, durant una de les grans onades d’atemptats suïcides. També ha escrit cròniques a la ratlla del surrealisme: fent de turista a Barcelona, o viatjant per Europa d’aeroport en aeroport i sense trepitjar les ciutats. El resultat és Catorze ciutats comptant-hi Brooklyn, un llibre singular que permet comprovar com Monzó perfecciona la capacitat d’observar i com desplega les tècniques narratives per fer-nos partícips d’aquests cinc viatges entre el sentit comú i el sense sentit.


El autor es QUIM MONZO escribió un interesante libro titulado Catorze ciutats comptant-hi brooklyn. El libro de la publicó la editorial QUADERNS CREMA, y en este momento por el libro de Catorze ciutats comptant-hi brooklyn PDF ISBN (9788477274087) es necesario pagar 12.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Catorze ciutats comptant-hi brooklyn EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor QUIM MONZO, que te pueden gustar, igual que el libro de Catorze ciutats comptant-hi brooklyn EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Catorze ciutats comptant-hi brooklyn EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Catorze ciutats comptant-hi brooklyn PDF
Descargar en EPUB Catorze ciutats comptant-hi brooklyn EPUB
Descargar en DOC Catorze ciutats comptant-hi brooklyn DOC
Descargar en TXT Catorze ciutats comptant-hi brooklyn TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Catorze ciutats comptant-hi brooklyn


Lucas

Este libro te hará estremecer, disfrutar y cambiar la mirada en este mundo loco

Ruben

es simplemente increíble libro!

Carmen

Un encantador libro, más de esos!

Mario

Fácil de leer para un día nublado

Paula

Este libro leer cada hombre...
Añadir comentario
Descargar EBOOK Catorze ciutats comptant-hi brooklyn autor QUIM MONZO gratis online

PDF: catorze-ciutats-comptant-hi-brooklyn.pdf Catorze ciutats comptant-hi brooklyn PDF
EPUB: catorze-ciutats-comptant-hi-brooklyn.epub Catorze ciutats comptant-hi brooklyn EPUB
DOC: catorze-ciutats-comptant-hi-brooklyn.doc Catorze ciutats comptant-hi brooklyn DOC
TXT: catorze-ciutats-comptant-hi-brooklyn.txt Catorze ciutats comptant-hi brooklyn TXT