Descargar EBOOK Castanyoles 3- l'estudi del ritme musical (+cd) autor EMMA MALERAS gratis online


Descargar EBOOK Castanyoles 3- l'estudi del ritme musical (+cd) autor EMMA MALERAS gratis online Título Del Libro: Castanyoles 3- l'estudi del ritme musical (+cd)
El autor del libro: EMMA MALERAS
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: No data
ISBN 13: 9788480207874
El tamaño del archivo: 16.38 Mb

Read full description of the books:L'estructura d'aquest tercer llibre no està concebuda com la dels altres dos anteriors, en els quals s'anava avançant progressivament pàgina rere pàgina. Per contra, aquest volum consta de diverses parts ben diferenciades, cadascuna de les quals conté diferents formes de treballar els dits, com si es tractés de tres o quatre llibres separats que s'estudiessin simultàniament al llarg del curs.
El pla d'estudi d'aquest llibre es treballarà segons la combinació següent:
Exercicis previs. Es començarà, com en els llibres anteriors, amb la pràctica de les notes pesants. Es continuarà amb exercicis per a la pràctica de la síncope en figures de negra i amb lligadura i, tot seguit, amb un exercici de ritmes variats.
Després s'alternaran grups d'exercicis de la Primera part (Ritmes de tradició amb els dits 3r i 7è) amb un altre grup de la Segona part (Carretilla picada amb ritmes de tradició) ja que es tracta de dues maneres diferents de treballar els dits que es complementen mútuament.
Una vegada que s'hagin practicat a la velocitat del Primer període aquests dos grups d'exercicis, corresponents a la Primera i Segona part, es tornaran a practicar des del començament, a la velocitat del Segon període, i alhora es procedirà a la lectura de les obres senceres corresponents als exercicis practicats de la Tercera part, que està constituïda per un grup d'obres, que alternen els dibuixos rítmics amb les dues mans i que, com en els llibres precedents, inclouen dues velocitats: la d'estudi, més lenta, i la definitiva, a un tempo més ràpid. Segons el criteri del professor, es pot combinar aquesta Tercera part amb les anteriors.
Durant els últims minuts de cada sessió d'estudi es practicaran els exercicis de la Quarta part. Es reprendrà la pràctica de la Carretilla relliscada desgranada, que ja es va introduir a la pàg. 40 del segon llibre. Aquesta quarta part és d'extraordinària importància en aquest tercer llibre. A la pàg. 51 s'explica la manera progressiva de practicar-la


El autor es EMMA MALERAS escribió un interesante libro titulado Castanyoles 3- l'estudi del ritme musical (+cd). El libro de la publicó la editorial No data, y en este momento por el libro de Castanyoles 3- l'estudi del ritme musical (+cd) PDF ISBN (9788480207874) es necesario pagar 20.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Castanyoles 3- l'estudi del ritme musical (+cd) EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor EMMA MALERAS, que te pueden gustar, igual que el libro de Castanyoles 3- l'estudi del ritme musical (+cd) EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Castanyoles 3- l'estudi del ritme musical (+cd) EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Castanyoles 3- l'estudi del ritme musical (+cd) PDF
Descargar en EPUB Castanyoles 3- l'estudi del ritme musical (+cd) EPUB
Descargar en DOC Castanyoles 3- l'estudi del ritme musical (+cd) DOC
Descargar en TXT Castanyoles 3- l'estudi del ritme musical (+cd) TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Castanyoles 3- l'estudi del ritme musical (+cd)


Mario

No esperaba esa perversa fantasía

Carlos

Dura, impactante, pero es MUY ÚTIL el libro, obliga a reflexionar!

Julia

Para quién es este libro?

Juan

Magnífico libro!!!

Irene

Este libro mantiene en vilo hasta el final!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Castanyoles 3- l'estudi del ritme musical (+cd) autor EMMA MALERAS gratis online

PDF: castanyoles-3-lestudi-del-ritme-musical-cd.pdf Castanyoles 3- l'estudi del ritme musical (+cd) PDF
EPUB: castanyoles-3-lestudi-del-ritme-musical-cd.epub Castanyoles 3- l'estudi del ritme musical (+cd) EPUB
DOC: castanyoles-3-lestudi-del-ritme-musical-cd.doc Castanyoles 3- l'estudi del ritme musical (+cd) DOC
TXT: castanyoles-3-lestudi-del-ritme-musical-cd.txt Castanyoles 3- l'estudi del ritme musical (+cd) TXT