Descargar EBOOK Diari de guerra (nova york, tardor 2001) autor FELIX FANES gratis online


Descargar EBOOK Diari de guerra (nova york, tardor 2001) autor FELIX FANES gratis online Título Del Libro: Diari de guerra (nova york, tardor 2001)
El autor del libro: FELIX FANES
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: L AVEN?
ISBN 13: 9788488839596
El tamaño del archivo: 449 Kb

Read full description of the books:“Pocs dies després dels sagnants atemptats, per raons de feina, vaig anar a viure uns mesos a Nova York. El que havia de ser un viatge plaent, mancat de preocupacions, una mena de llargues vacances entretingut en afers del meu interès (una exposició sobre Dalí, un llibre sobre Miró), va convertir-se de sobte en una estada plena de confusió i d’ansietat. En aquella època, jo duia un diari. Amb la caiguda de les Torres Bessones, les anotacions que hi feia van guanyar espai. Tot d’una, la vida agafava un ritme diferent. Nova York és una ciutat nerviosa i excitada, però amb els atemptats encara s’hi va tornar més. Com una força líquida que es desborda, la por ho envaïa tot i transformava en reals els perills més imaginaris. De la immensitat irrisòria que anomenem vida, un diari en recull tan sols les engrunes, uns instants fugaços, unes sensacions lleus. L’atemptat de l’Onze de Setembre, si no va canviar el món, almenys va modificar la nostra manera de percebre’l. El llibre que segueix és el dia a dia d’algú que viu –sense saber-ho– aquella transformació, que ara, amb la perspectiva dels anys, ens sembla tan gran, tan decisiva”.


El autor es FELIX FANES escribió un interesante libro titulado Diari de guerra (nova york, tardor 2001). El libro de la publicó la editorial L AVEN?, y en este momento por el libro de Diari de guerra (nova york, tardor 2001) PDF ISBN (9788488839596) es necesario pagar 17.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Diari de guerra (nova york, tardor 2001) EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor FELIX FANES, que te pueden gustar, igual que el libro de Diari de guerra (nova york, tardor 2001) EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Diari de guerra (nova york, tardor 2001) EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Diari de guerra (nova york, tardor 2001) PDF
Descargar en EPUB Diari de guerra (nova york, tardor 2001) EPUB
Descargar en DOC Diari de guerra (nova york, tardor 2001) DOC
Descargar en TXT Diari de guerra (nova york, tardor 2001) TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Diari de guerra (nova york, tardor 2001)


Miguel

Habría sido mejor que no me leía un libro...

Sergio

completa mierda

Julia

Es difícil para mí llamar a este libro "best seller", pero leer es interesante.

Diego

Este libro no Te deja ni siquiera en sueños. Todos los que han leído el original necesariamente apreciarán!

Andrea

Mariposas en mi estómago muerto....
Añadir comentario
Descargar EBOOK Diari de guerra (nova york, tardor 2001) autor FELIX FANES gratis online

PDF: diari-de-guerra-nova-york-tardor-2001.pdf Diari de guerra (nova york, tardor 2001) PDF
EPUB: diari-de-guerra-nova-york-tardor-2001.epub Diari de guerra (nova york, tardor 2001) EPUB
DOC: diari-de-guerra-nova-york-tardor-2001.doc Diari de guerra (nova york, tardor 2001) DOC
TXT: diari-de-guerra-nova-york-tardor-2001.txt Diari de guerra (nova york, tardor 2001) TXT