Descargar EBOOK 1984, La carme es va enamorar de mí autor PERE DE LLORENS GARCIA gratis online


Descargar EBOOK 1984, La carme es va enamorar de mí autor PERE DE LLORENS GARCIA gratis online Título Del Libro: 1984, La carme es va enamorar de mí
El autor del libro: PERE DE LLORENS GARCIA
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: EDICIONES ALBORES
ISBN 13: 9788417072032
El tamaño del archivo: 958 Kb

Read full description of the books:. Un nou llibre del dol? Un altre llibre d'autoajuda? Una nova situació de pèrdua personal... o potser una simpàtica, tendra i dramàtica història d'amor d'una parella de Cerdanyola del Vallès?
L'abril del 83 en Pere, un xicot del Poblenou, és contractat com a mestre a l'escola La Sínia. En el primer Claustre descobreix la Carme, la guapa de Nou Barris, i queda fascinat pel seu rostre. Utilitzant els seus coneixements matemàtics, la descriu amb tota mena de detalls i elabora un pla minuciós i precís per aconseguir atraure la seva atenció.
Les divertides escenes del 84 es van succeint, l'atmosfera de la narració va pujant i aconsegueix que el lector s'impacienti per descobrir quan els protagonistes s'abraçaran per primera vegada, es faran el primer petó o deixaran de relacionar-se a base de mastegots i empentes sense importància. El que en Pere no sap és la quantitat d'obstacles que haurà de vèncer per aconseguir la seva fita: des de baixar, amb la mà esquerra i en una habitació plena de dones, una cremallera tossudament encallada per tocar-li l'esquena, a vèncer la maleïda goma dels pantalons del pijama, molt bufó de “topos”, que ella porta; des d’esquivar a les palpentes l'estufa de llenya de la Caseta del Gronxador, a entrar a l'habitació de la Carme per la finestra i passar la primera nit junts, on la història d'amor es converteix en una aventura còmica.
Pere de Llorens ens narra les darreres hores de vida de la seva estimada Carme, contraposades amb les divertides vivències de quan la va conèixer fa 30 anys, fins a arribar al tràgic capítol de la seva mort.
Un text a mig camí entre l'autoajuda i la narrativa que t'emocionarà. Ploraràs i riuràs amb la narració de les anècdotes, on l'autor, amb una prosa senzilla però curosa i treballada, ens explicarà els nombrosos plans (condemnats al fracàs) de que va valdre’s per cridar l'atenció de la Carme. O potser va ser tot el contrari...
Al darrere hi ha, sens dubte, una història de superació. Un relat personal amb prou força per a entendre totes les emocions que envolten la mort de la dona estimada amb qui ha compartit 30 anys de la seva vida."


El autor es PERE DE LLORENS GARCIA escribió un interesante libro titulado 1984, La carme es va enamorar de mí. El libro de la publicó la editorial EDICIONES ALBORES, y en este momento por el libro de 1984, La carme es va enamorar de mí PDF ISBN (9788417072032) es necesario pagar 16.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro 1984, La carme es va enamorar de mí EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor PERE DE LLORENS GARCIA, que te pueden gustar, igual que el libro de 1984, La carme es va enamorar de mí EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de 1984, La carme es va enamorar de mí EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF 1984, La carme es va enamorar de mí PDF
Descargar en EPUB 1984, La carme es va enamorar de mí EPUB
Descargar en DOC 1984, La carme es va enamorar de mí DOC
Descargar en TXT 1984, La carme es va enamorar de mí TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro 1984, La carme es va enamorar de mí


Daniel

No es impresionante

Lucas

Excelente obra - leer todo!

Daniela

A la lectura sin duda lo RECOMIENDO!!!

Juan

Fascinante libro para los niños y sus padres

Alejandra

todo bien, gracias rápidamente descargado
Añadir comentario
Descargar EBOOK 1984, La carme es va enamorar de mí autor PERE DE LLORENS GARCIA gratis online

PDF: 1984-la-carme-es-va-enamorar-de-m.pdf 1984, La carme es va enamorar de mí PDF
EPUB: 1984-la-carme-es-va-enamorar-de-m.epub 1984, La carme es va enamorar de mí EPUB
DOC: 1984-la-carme-es-va-enamorar-de-m.doc 1984, La carme es va enamorar de mí DOC
TXT: 1984-la-carme-es-va-enamorar-de-m.txt 1984, La carme es va enamorar de mí TXT