Descargar EBOOK Anna reig autor ANNA REIG I BALSELLS gratis online


Descargar EBOOK Anna reig autor ANNA REIG I BALSELLS gratis online Título Del Libro: Anna reig
El autor del libro: ANNA REIG I BALSELLS
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: LLIBRES DE L INDEX
ISBN 13: 9788494133831
El tamaño del archivo: 394 Kb

Read full description of the books:Anna Reig és un llibre de Memòries. El personatge és real, absolutament real i la seva vida autènticament viscuda. En el llibre no hi ha res de ficció tot i que el personatge podria ser la heroïna d’una novel·la i la seva circumstància un seguit de despropòsits inventats per un autor esbojarrat.
Anna Reig descriu la seva vida amb una sinceritat absoluta i en un llenguatge planer que talment sembla que la tinguis al costat fen-te confidències. Hi ha també el seu temps, el temps de tots nosaltres, la circumstància històrica que ens ha condicionat tants aspectes de les nostres vides i tan futur del nostre país. Anna Reig viu la seva vida en aquest context, i lluita per superar-lo, per esdevenir la persona completa, a la qual aspira amb tot el seu dret.
Albert Bastardes l’acompanya en la descripció de les seves vivències, capítol a capítol, des de les angoixes de la guerra civil a la pau de les muntanyes, en un perible vital genuí, commovedor, entranyable, irrepetible. L’Anna Reig esdevé un cas emblemàtic i, al mateix temps, paradoxal. Ella exemplifica la història de la gent senzilla entre els embats dels corrents d’un mon en constant transformació.
La lectura de Anna Reig ens desperta les emocions i els sentiments i ens convida a reflexionar. Cadascú de nosaltres podria escriure un llibre de records i fora bo que molts ho fessin per deixar constància de com han estat els setanta cinc anys de guerra, postguerra, dictadura, lluita, constitucionalitat, anhels de llibertat personals i col·lectius.


El autor es ANNA REIG I BALSELLS escribió un interesante libro titulado Anna reig. El libro de la publicó la editorial LLIBRES DE L INDEX, y en este momento por el libro de Anna reig PDF ISBN (9788494133831) es necesario pagar 17.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Anna reig EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ANNA REIG I BALSELLS, que te pueden gustar, igual que el libro de Anna reig EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Anna reig EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Anna reig PDF
Descargar en EPUB Anna reig EPUB
Descargar en DOC Anna reig DOC
Descargar en TXT Anna reig TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Anna reig


Antonio

Nuestro libro favorito

Aitor

Libro una vez irá.

Aitana

La idea es excelente, pero a veces sufre de texto

Sergio

Un buen libro, pero a mí algo que no ha bastado))

Carla

Escrito fácil, brillante, sabiamente.
Añadir comentario
Descargar EBOOK Anna reig autor ANNA REIG I BALSELLS gratis online

PDF: anna-reig.pdf Anna reig PDF
EPUB: anna-reig.epub Anna reig EPUB
DOC: anna-reig.doc Anna reig DOC
TXT: anna-reig.txt Anna reig TXT