Descargar EBOOK Sunset park autor PAUL AUSTER gratis online


Descargar EBOOK Sunset park autor PAUL AUSTER gratis online Título Del Libro: Sunset park
El autor del libro: PAUL AUSTER
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: EDICIONS 62
ISBN 13: 9788429767247
El tamaño del archivo: 3.40 Mb

Read full description of the books:Miles Heller, un jove enigmàtic de vint-i-pocs anys, s’ha enamorat d’una jove cubana menor d’edat. Enfonsat pel sentiment de culpa a causa de la mort del seu germanastre, fa set anys que en Miles viu com un fugitiu a Florida i no es comunica ni amb el seu pare —un editor independent que tracta desesperadament de salvar el seu negoci i el seu matrimoni i recuperar el seu fill—, ni amb la seva mare, una reconeguda actriu. Després d’haver viscut sol durant anys a Florida, ara torna a Nova York. Mentre espera que la seva estimada sigui major d’edat, conviu amb un grup de joves en una casa abandonada de Sunset Park, al barri de Brooklyn: en Bing toca el tambor i treballa a l’hospital de les Coses Trencades, on repara objectes del passat; l’Ellen és una artista que viu obsedida per visions eròtiques, i l’Alice, una estudiant que fa una recerca universitària.
Aquests són alguns dels personatges que Paul Auster entrellaça màgicament en aquesta emotiva novel·la en què cada element està saturat de significacions sobre les marques de la vida. En un temps de crisi i canvis, Auster ens recorda les coses que realment són essencials i l’estranyesa i la plenitud d’aquest miracle que suposa el fet d’estar, i sentir-se, vius.


El autor es PAUL AUSTER escribió un interesante libro titulado Sunset park. El libro de la publicó la editorial EDICIONS 62, y en este momento por el libro de Sunset park PDF ISBN (9788429767247) es necesario pagar 18.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Sunset park EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor PAUL AUSTER, que te pueden gustar, igual que el libro de Sunset park EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Sunset park EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Sunset park PDF
Descargar en EPUB Sunset park EPUB
Descargar en DOC Sunset park DOC
Descargar en TXT Sunset park TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Sunset park


Aitor

¡Cuidado! Puede cambiar radicalmente tu vida!

Raul

La idea es excelente, pero a veces sufre de texto

Nerea

La chapucera! Se puede hacer mejor.

Nerea

Buscaba-buscaba - y sobre el milagro! - esta ELLA es la MEJOR el libro
Añadir comentario
Descargar EBOOK Sunset park autor PAUL AUSTER gratis online

PDF: sunset-park.pdf Sunset park PDF
EPUB: sunset-park.epub Sunset park EPUB
DOC: sunset-park.doc Sunset park DOC
TXT: sunset-park.txt Sunset park TXT