Descargar EBOOK Familia i herencia a mallorca autor M. ANTONIA GOMILA gratis online


Descargar EBOOK Familia i herencia a mallorca autor M. ANTONIA GOMILA gratis online Título Del Libro: Familia i herencia a mallorca
El autor del libro: M. ANTONIA GOMILA
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: DOCUMENTA BALEAR
ISBN 13: 9788496376007
El tamaño del archivo: 581 Kb

Read full description of the books:Sineu, Vilafranca i Capdepera són el laboratori des del qual podem comprendre de quina manera funciona el sistema de transmissió hereditària, quins són els elements que hi intervenen i en definitiva, de quina manera s’organitza el procés de reproducció social de la família mallorquina. Les característiques de l’estructura social i econòmica d’aquestes tres comunitats ens permet, degut a la seva diversitat, comparar distints models d’organització que configuren, com un tot, els trets característics de la família mallorquina. Per una altra part, el final del segle XIX i el segle XX se’ns apareix també com un marc temporal molt interessant, on els dos àmbits de la realitat social: el normatiu i el de la pràctica, conflueixen dins un moment històric especialment complex marcat per una sèrie d’esdeveniments importants. A tota Europa, durant aquest període, es comencen a consolidar tota una sèrie de transformacions demogràfiques, socials, econòmiques i polítiques que ja s’havien iniciat a començaments del segle XIX i que significaran el pas de les velles estructures de la societat agrària tradicional a la nova societat moderna i individualitzada de la segona meitat del segle XX.
El autor es M. ANTONIA GOMILA escribió un interesante libro titulado Familia i herencia a mallorca. El libro de la publicó la editorial DOCUMENTA BALEAR, y en este momento por el libro de Familia i herencia a mallorca PDF ISBN (9788496376007) es necesario pagar 15.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Familia i herencia a mallorca EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor M. ANTONIA GOMILA, que te pueden gustar, igual que el libro de Familia i herencia a mallorca EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Familia i herencia a mallorca EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Familia i herencia a mallorca PDF
Descargar en EPUB Familia i herencia a mallorca EPUB
Descargar en DOC Familia i herencia a mallorca DOC
Descargar en TXT Familia i herencia a mallorca TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Familia i herencia a mallorca


Jorge

Polémico libro!!!

Mario

Es posible, es necesario y vale la pena leer

Ainhoa

Interesante, emocionante.

Alejandro

Este libro leer cada hombre...

Aitana

Para quién es este libro?
Añadir comentario
Descargar EBOOK Familia i herencia a mallorca autor M. ANTONIA GOMILA gratis online

PDF: familia-i-herencia-a-mallorca.pdf Familia i herencia a mallorca PDF
EPUB: familia-i-herencia-a-mallorca.epub Familia i herencia a mallorca EPUB
DOC: familia-i-herencia-a-mallorca.doc Familia i herencia a mallorca DOC
TXT: familia-i-herencia-a-mallorca.txt Familia i herencia a mallorca TXT