Descargar EBOOK L alt bergueda en 27 itineraris autor VV.AA. gratis online


Descargar EBOOK L alt bergueda en 27 itineraris autor VV.AA. gratis online Título Del Libro: L alt bergueda en 27 itineraris
El autor del libro: VV.AA.
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El editor: COSSETANIA
ISBN 13: 9788497911429
El tamaño del archivo: 391 Kb

Read full description of the books:Els vint-i-set itineraris daquesta guia són una selecció molt representativa de les excursions que es poden fer en els diversos àmbits de muntanya de lalt Berguedà, siguin cims o no. Són, en general, excursions força exigents, de durada llarga o mitjana i de desnivell tirant a fort, que demanen preparació física i coneixement de la muntanya. Han estat pensades en forma de circuit, amb el mateix punt de sortida i darribada, i de manera que laproximació sigui sempre factible amb cotxe normal.Entre els cims visitats hi ha els de més anomenada del Berguedà i uns altres de força oblidats. Els primers, situats bé a la líniade la carena pirinenca—de Pedra Picada al Comabona—, bé a ponent del Llobregat—del Pedraforca als rasos de Peguera i també la serra del Verd—, són els més alts i a lhivern, o durant més temps, estan coberts de neu. Respecte als cims que considerem força oblidats de lexcursionisme, destaquem els que flanquegen el congost del riu.Un altre grup ditineraris, en canvi, no té per objecte fer cim, sinó alguna vall recòndita, un engorjat o anar dun poble a un altre seguint vells camins. Justament una altra aportació destacable de la guia és la divulgació de camins antics igualment oblidats, com el de Fígols pel Querot Negre i els danar de Castellar del Riu a la vall de Catllarí.


El autor es VV.AA. escribió un interesante libro titulado L alt bergueda en 27 itineraris. El libro de la publicó la editorial COSSETANIA, y en este momento por el libro de L alt bergueda en 27 itineraris PDF ISBN (9788497911429) es necesario pagar 13.50 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro L alt bergueda en 27 itineraris EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor VV.AA., que te pueden gustar, igual que el libro de L alt bergueda en 27 itineraris EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de L alt bergueda en 27 itineraris EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF L alt bergueda en 27 itineraris PDF
Descargar en EPUB L alt bergueda en 27 itineraris EPUB
Descargar en DOC L alt bergueda en 27 itineraris DOC
Descargar en TXT L alt bergueda en 27 itineraris TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro L alt bergueda en 27 itineraris


Sergio

estoy absolutamente de nada, no entendía de este libro

Laura

Ahora, este libro es uno de mis favoritos!

Ivan

Más de la porquera, yo en toda mi vida no he leído

Paula

Interesante libro, en el que se dice más de lo que puede caber
Añadir comentario
Descargar EBOOK L alt bergueda en 27 itineraris autor VV.AA. gratis online

PDF: l-alt-bergueda-en-27-itineraris.pdf L alt bergueda en 27 itineraris PDF
EPUB: l-alt-bergueda-en-27-itineraris.epub L alt bergueda en 27 itineraris EPUB
DOC: l-alt-bergueda-en-27-itineraris.doc L alt bergueda en 27 itineraris DOC
TXT: l-alt-bergueda-en-27-itineraris.txt L alt bergueda en 27 itineraris TXT